Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Ο Γου, το Τζιτζί και το απίστευτο e-mail του


Μετά από 200 χρόνια και ύστερα από 6ΟΟ «αστεία e-mails» που του προωθούσα, τσιγκλώντας τον ματαίως, επιτέλους εδέησε να μου στείλει και εμένα ένα τέτοιο e-mail. Δεν πειράζει που είναι λίγο μπαγιάτικο, εγώ χάρηκα που έστω και έτσι με θυμήθηκε.

Εξάλλου ο Γού έτσι ήταν μια ζωή, είχε το δικό του χρόνο αλλά και άλλες πολλές τέτοιες μικρές παραξενιές που τον έκαναν αγαπητό.. Τόσο που μόνος του, μια φορά και έναν καιρό, του τη βίδωσε πήρε στα χέρια του ένα λεξικό και εκεί επιτόπου μας ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί μιας νέας φοιτητικής παράταξης την οποία βάφτισε «Τζιτζί» αρνούμενος να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Η κίνησή του συσπείρωσε όχι μόνο όλους τους διάφορους περίεργους του χώρου αλλά και αρκετούς στρατευμένους –σαν και του λόγου μου- που κόντρα στις κομματικές ντιρεκτίβες, υποταχθήκαμε στη γοητεία του και συνταχθήκαμε μαζί του. Αποτέλεσμα, το «Τζιτζί» να αναδειχθεί σε 3η δύναμη και να κερδίσει 1 έδρα στο Συμβούλιο του Συλλόγου. Η νίκη γλεντήθηκε δεόντως και αυτό ήταν όλο! Ο Γου, πιστός στο χύμα χαρακτήρα του ουδέποτε παρέστη στο Συμβούλιο.

Σήμερα είναι παντρεμένος, έχει και 2 παιδιά μα εξακολουθεί να είναι γλυκός και χύμα. Εκεί, στον μακρυνό Gida που ζει και διαπρέπει, του στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ευχαρίστως δημοσιεύω το ..απίστευτο e-mail του:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Σνφμύωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσητετο του Κμτρπιαιζ,
δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξέη,

αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και να μροπετίε
να τις δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα.

Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα
κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο.

Ατίπτσυεο ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: