Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2007

Καιρός να υποδεχτούμε τις πλημμύρες

Νίκο μη φοβάσαι..! Έχουμε μαζί μας τους μπλόγκερς..

Η "Καθημερινή" τολμάει εδώ και πολύ καιρό να να αναδεικνύει ως πρώτα τα θέματα του περιβάλλοντος. Έτσι, στο φύλλο της Κυριακής 9/9 προβάλλεται σχετική μελέτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με συμπεράσματα που σοκάρουν:

Αυτό, ίσως είναι το κυριότερο θέμα που θα έπρεπε να συζητάμε και να προβληματιζόμαστε για λύσεις. Όλοι μας. Και καλά, η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών της πολιτικής, φλυαρούν για τα διαδικαστικά των εκλογών... Εμείς, οι πολίτες, και δη οι ..ενεργοί, τι κάνουμε; Εκτονωθήκαμε με εκείνες τις μαυροφόρες διαδηλώσεις και τις λοιπές αυτάρεσκες και μικρομέγαλες πρωτοβουλίες του.. «κινήματος των μπλόγκερς» και τώρα δε βαριέσαι πάμε παρακάτω; Αν ναι, τότε ας ετοιμαστούμε από τώρα για τη νέα μας επαναστατική παρέμβαση που θα συγκλονίσει το Πανελλήνιον. Τα πρωτοβρόχια ήρθανε, καιρός να υποδεχτούμε όπου νάναι και τις πρώτες πλημμύρες. Να κλείσουμε λοιπόν από τώρα θέσεις στο Σύνταγμα, μη τυχόν και μας προλάβει με καμμιά του συναυλία συμπαθής τις τραγουδοποιός (πχ Χατζηγιάννης) με την ευγενικήν χορηγίαν τινός ομοίως ευαίσθητου (πχ τηλεπικοινωνιακού) οργανισμού..

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Πλησιαζει ο καιρος για τις πλημμυρες και θα γουσταρουμε ολοι μαζι παρα πολυ ασχημα!!!

whispering-planet είπε...

Πράγματι η Καθημερινή μοιάζει να είναι η μόνη που δίνει τόση σημασία.
Θα μπορούσες να ανεβάσεις τα άρθρα στο whispering planet, έτσι ώστε να τα διαβάσουν περισσότεροι.

KitsosMitsos είπε...

Καθημερινή και ΣΚΑΙ πρωτοστατούσαν σε περιβαλλοντικά ζητήματα και πριν τις μεγάλες καταστροφές. Και αυτό έχει σημασία.

Mirage είπε...

Για όλους όσους είναι αναποφάσιστοι τα πράγματα είναι απλά! Όσοι απέχουν, ρίξουν άκυρο ή λευκό, ουσιαστικά θα χαρίσουν την απόφαση στους "χούλιγκαν" των κομμάτων, οι οποίοι θα κατέβουν να ψηφίσουν "δαγκωτά" το δικό τους κόμμα.

Ακόμη και στα 2 μεγάλα κόμματα που σηκώνουν στους ώμους τους στον ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, που άφησαν το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον να απαξιωθούν, συνεχίζουν να υπάρχουν οι φανατικοί οπαδοί που εθελοτυφλούν. Σε ποδοσφαιρική ορολογία τους ονομάζουμε "ανεγκέφαλους".

Η συνέχεια εδω -> http://notes-mirage.blogspot.com/2007/09/to.html

Εάν εκφράζει και εσένα το μήνυμα, διέδωσέ το ...! (σημείωση: δεν θεωρώ πως με την προτροπή μου αυτή επηρεάζω κανέναν "πολιτικά" με την παραδοσιακή - κομματική έννοια)

Να γνωρίζεις πως σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, απαιτούνται ΜΟΝΑΧΑ 6 hops (6 διαδοχικές αναμεταδώσεις, 6 διαδοχικοί άνθρωποι που θα διαδώσουν το μήνυμα στόμα-με-στόμα, SMS με SMS, eMail με eMail στους γνωστούς τους) για να το μάθει όλη η Ελλάδα ...

------------- Μήνυμα --------------------
Όχι στην αποχή, άκυρο, λευκό! Συμμετοχή! Αυτοί μας δίχασαν, εμείς θα τους ενώσουμε. Το Λευκό ας γίνει Λαχανί: http://notes-mirage.blogspot.com/2007/09/to.html
------------- Μήνυμα --------------------